Pikavippi 18v – Tilanne 2018

Oletko 18-vuotias, joka tuskailee vipin saamisen vaikeudesta?

Tilanne on vuonna 2018 18v lainaajille aika tuskainen, sillä pikavippejä näin nuorille lainaajille ei kovin helposti enään tarjota, vaan lainahanat ovat kiinni monellakin sivustolla, jotka ennen lainasivat kaikille täysi-ikäisille.

Tilanne ei enään ole tälläinen, vaan tavallista on että lainaajat ja rahoituslaitokset vaativat vähintään 20 vuoden ikää, jos luottoa tai lainaa tahtoo saada. Vaikka moni on ihan tyytyväinen että lainaa ei anneta enään helposti nuorille, tarkoittaa tämä myös samalla sitä, että hyvin asiansa hoitaneet ja vastuulliset 18-vuotiaat voivat olla pulassa, jos rahaa pitää saada nopeasti.

Koska paikkoja jotka tarjoavat pikavippi 18v lainaajille on niin vähän, on osa pikavippisivustoista alkaneet kerätä niitä saman sivun alle vertailuu, jolloin niiden löytäminen on paljon helpompaa kuin muilla keinoin. Eräs parhaista löytyy Seriffilainasta, joka on erittäin laadukas ja kattava. Pikaisella tarkastelulla vaikuttaisi, että kummankin sivuston vertailusta löytyy kaikki tällä hetkellä pikavippejä 18 vuotiaille tarjoavat paikat.

Onko se sitten ongelma, että 18-vuotiaille ei vippejä enään oikein anneta? Moni on sitä mieltä että se ei ole mikään ongelma vaan vain hyvä juttu, mutta itse olen kyllä sitä mieltä, että on väärin evätä joiltakin tämä mahdollisuus vain sen takia, että osa ei niitä osaa käyttää oikein. Asia on vähän sama kuin alkoholissa. Osa käyttää sitä väärin, mutta olisi silti väärin kieltää se sen takia kaikilta. Mielestäni asia on näin myös pikavipeissä.

Miksi pikavippejä 18 vuotiaille tarvitaan

pikavippi 18vTavallan 18-vuotiaat tarvitsevat näitä pikavippejä yleensä enemmän kuin kukaan muu, sillä kukapa muukaan heille rahaa lainaisi? Vanhemmat tietenkin, mutta mitä jos omat vanhemmat eivät ole varakkaita, eikä heillä ole mahdollisuutta luottoa antaa? Mistä sitä rahaa sitten saa, varsinkin nopeasti.

Netin kautta on mahdollista saada pikavippi heti tilille, kun rahaa taas ei oikein muualta tahdo saada mistään. Yritäppä saada muunlaista lainaa kuin opintolainaa pankista 18 vuotiaana, ei yleensä tule onnistumaan. Tämä mahdollisuus saada laina heti tilille onkin sellainen, jonka merkitystä ei kannata aliarvioida.

18-vuotiailla on kuitenkin monia kustannuksia elämässään, johon sitä rahaa tarvittaisiin. Yhtäkkiä ollaan aikuisia, ja rahaa pitäisi saada auton hankintaan, ajokorttiin ja ehkäpä omaan kämppään muuttamiseen tai opiskelujen aloittamiseen.

Tällöin on hyvä, että löytyy mahdollisuus saada hetkeksi lainaa, jotta saa nämä asiat hoidettua. Sen jälkeen on auton kanssa helpompi tehdä töitä, ja niiden rahojen avulla maksaa se saatu laina sitten takaisin. Mikä olisi vaihtoehto, jos olisi mahdotonta saada lainaa 18v?

Tämän takia mielestämme 18-vuotiaiden pikavippejä tarvitaan, vaikka tunnustamme että niitä käytetään myös väärin. Näitä on kuitenkin tarjolla nykyään ihan hyviäkin eikä 18 vuotiaiden pikalainat ole niin huonoja kuin on joskus ollut. Vippejä ei kannata ottaa ajattelemattomasti tai huvitteluun, ja aina pitäisi olla varma että ne voidaan maksaa takaisin. Jos kuitenkin näin on, ei niiden oikealla ja järkevällä käytöllä ole suuria haittoja, päinvastoin, ne voivat monesti auttaa monissa tukalissa tilanteissa, ja auttaa itsenäistymisessä ja jopa järkevässä rahankäytössä.

Pidetään siis pikavipit 18 vuotiaille salliituna, ja toivottavasti näiden tarjoamista ei lopeta kokonaan tulevaisuudessa.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: