Erilaisia Lainavaihtoehtoja Mitä on Tarjolla

erilaiset lainat

Lainan hakijoita, jotka täyttävät perus laina kriteereitä ei ole ongelma, mutta se on, kun lainanantajat harkitsevat hakemuksen yksityiskohtia, jotka hyväksymistä tai hylkäämistä päätetään. Se on tässä vaiheessa, että lainanottajat etsivät vakuudettomia henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto todennäköisesti nähdä heidän ei onnistuta.

Monet ihmiset ajattelevat, että alhainen luotto tulokset ovat banaaninkuoreen, mutta se ei ole oikeastaan ​​kyse. Itse asiassa merkittävä syy hakemuksen hylkäämiseen on, että lainanottaja ei ole hakenut oikeutta lainan. Joten, parantamalla lainan hyväksymisestä mahdollisuudet voivat tulla alas valitsemalla oikea laina saatavilla.

On olemassa useita vaihtoehtoja avoinna ihmiset etsivät vakuudettomia henkilökohtaisia ​​lainoja, vaikka heillä on huono luotto historia ja velkaantumisesta. On tärkeää tutkia näitä vaihtoehtoja, ja puhu lainavirkailija paikallisessa pankissa voi auttaa. Tässä on kolme yleisintä vaihtelut saatavilla.

1. Henkilökohtainen lainalle

Normaalisti tämä on ensimmäinen vaihtoehto, että ihmiset ottavat, koska se on kaikkein ymmärretty ja yleisin. Mutta kun haetaan vakuudettomia henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto on joitakin positiivisia ja negatiivisia pitää mielessä. Ei vähiten on se, että tila vakuudettomien voi aiheuttaa ongelmia.

Vakuudeton laina on yksi, joka on hakenut ilman vakuuksia tarjotaan vakuudeksi lainanantajalle. Collateral antaa lainanantajat lähde korvaus olisi lainanottaja oletuksena lainan, joten riskitekijä pienenee. Ilman sitä, korot ovat korkeammat kattamaan subjektiivinen riski lainanantajat hyväksyä lainan myöntämistä.

Kun se tulee parantamaan lainan hyväksymisestä mahdollisuuksia, se ei ole huono idea antaa joitakin vakuuksia. Mutta kun se ei ole mahdollista hyväksyä korkeammalla korolla samalla vähentää lainan summa pyrki minimi, on paras tapa saada vihreää valoa. Tällöin vakuudettomia henkilökohtaiset lainat ovat kalliita mutta hyödyllinen.

2. Pikavippi

Pikavippi on kallein vaihtoehto, mutta se on myös varmempi vaihtoehto haettaessa vakuudettoman henkilökohtaisen lainan huono luotto. Itse asiassa, jos kuukausitulot hakijan on riittävä, hyväksyntä käytännössä taattu.

Nimensä, pikalaina on todella käteisennakkoa että tulossa palkka. Mutta lainanantaja sivuutetaan täysin luottotiedot lainanottajan, joten hyväksyntä on käytännössä varmistettu, jos tulo on suurempi kuin pääasiallinen lisättynä laskuperustekoron. Parantamalla lainan hyväksymisestä mahdollisuudet oikeastaan ​​vain tulee alas etsivät oikean lainan summasta.

Mutta perimä korko on erittäin korkea (30% joissakin tapauksissa), kun takaisinmaksuaika on hyvin lyhyt (joskus vain 14 päivää). Myös laina raja on varsin alhainen ja suurin summa sallittu noin 1500. Mutta 1950 tarvitaan yhdestä palkka tyhjentää  1500 palkkapäivä laina 30%, hyvin vähän jää säännöllisesti kuukausittain kuluja. Termit vakuudettoman henkilökohtaisen lainan voi olla paljon parempi.

3. vakuudettomia luottokorttivaihtoehto

Kolmas vaihtoehto ei ole tiukasti lainaa, mutta se on tapa hankkia lisärahoitusta tarvittaessa. Vaikka luottokortit tiedetään aiheuttavan huomattavaa taloudellista rasitusta, jos sitä ei hoideta kunnolla, ne voivat olla oikea ratkaisu, kun hoidetaan hyvin. Joten, kun haetaan suojaamattomaan henkilökohtaisen lainan huono luotto, vakuudettoman luottokortti on harkitsemisen arvoinen.

Kortin myöntäjän rajoittaa huono luotto lainanottajien hyvin pieni luottolimiittejä, mikä merkitsee huomattavia velkoja ei voida käsitellä, vaan myös kaventaa mahdollisesta velasta luotu kortin käyttöön. Usein parantaminen lainan hyväksymisestä mahdollisuuksia tulee alas etsivät vähemmän, eikä enemmän.

Tämä vaihtoehto on edelleen olemaan kallista, jos menoja ei valvota. Mutta pääsy varoja on käytettävissä, kun taas mahdollisuus parantaa luottoluokitukset myös olemassa, joten se on ihanteellinen vaihtoehto etsivät vakuudettomia henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto.

 

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: